Velkommen til min hjemmeside, hvor I kan finde mit CV, nogle pressebilleder samt oversigt over koncerter, indspilninger og udgivelser.

Jeg vil også præsentere de seneste nyheder - i det omfang jeg husker at opdatere!

NYT
Ny indspilning: STAIRWAY TO BACH
 – Rock classics with a hint of Bach

Et alternativt orgel-solo program. Rockklassikere kombineret med JS Bach, indspillet på det store Marcussen orgel i DKDM Koncertsalen og udgivet på forlaget Our Recordings.

Albummet er udgivet som CD, og musikken vil desuden være tilgængelig på alle de vigtigste streamingtjenester fra den 3. Maj.

Der er release-koncert i Koncertsalen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium torsdag den 2. Maj kl 19.30, og koncerten gentages i Skjern kirke søndag den 5. Maj kl. 16.00

Men allerede nu kan du lytte til musikken via Our Recordings hjemmeside: https://www.ourrecordings.com/stream-music

Og du kan læse om musikken og projektet her: https://www.ourrecordings.com/albums/stairway-to-bach

Albummet har netop fået en begejstret anmeldelse i det amerikanske magasin Fanfare, som blandt andet skriver: ”Alle arrangementerne rummer Mikkelsens geniale syntese af Bach og 60'er-70'er symfonisk rock. Grænserne mellem de to genrer udviskes faktisk ofte, hvis ikke de ligefrem forsvinder. En del af dette skyldes Mikkelsens brillante arrangementer …. Alt i alt en smuk, frydefuld koncert, gengivet i en fantastisk lyd. Anbefalet!"

Og så er I altid velkomne til at kontakte mig for uddybende informationer.

Video Teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=KahuLZm0x9Uwww.si-mikkelsen.dk    -    organistmikkelsen@gmail.com   -   +45 40 87 74 52